"Zbjeg" na Stanovima: Mladen Matković iz Zadra u NK Cibalia

Ne samo poradi tropskih vrućina, na Stanovima su vrata širom otvorena. Trenutno, na žalost, samo za izlaz...

I čeka se "u koloni", da ne kažemo "u kolonama". najnovija informacija je jutros i službeno potvrđena, lanjski broj 1, Mladen Matković, vratio u redove HNK Cibalija!

-Sretan sam i vrlo motiviran. Vinkovčani se žele vratiti u Prvu ligu, a meni je drago biti dio te priče - rekao je odlični vratar koji je u društvu kolega u "nebesko-plavim" dresovima i kapetana Omišanina, Frane Vitaića, krenuo na pripreme put Kupresa.

Nakon odlaska Igora Štimca NK Zadar napustili su i Andrija Milinković i Ivan Jurkić, mladi reprezentativac Frane Ikić je novi član HNK Rijeka, Mirko Hrgović postao je sportski direktor Junaka iz Sinja, a klub koji je odavno potonuo iz elitnog razreda u 2. HNL napustio je i kapetan.

Talentirani stoper i zadnji vezni, Jure Jerbić, potpisao je početkom srpnja za makedonsku FC Shkendija.

-Klub je vrlo dobro organiziran, ozbiljan i ambiciozan. Cilja se na sam vrh, a o tome svjedoči i činjenica da imamo jako kvalitetnu momčad. Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja uprave i navijača. - poručio je istodobno mladi i prekaljeni nogometaš koji je u Ulici H. Čustića proveo osam seniorskih sezona, odigrao 166 utakmica i postigao sedam pogodaka.

Ekipu sada pod paskom Zvonimira Jurića napustilo je, "trbuhom za kruhom" između dva prvenstva čak 19 igrača...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano