Murvica se vratila iz ponora
Gornja Murvica

Protekla noć na juniorskom malonogometnom turniru u Murvici, pamtit će se kao jedna od najluđih u povijesti malonogometnih terena. Na kraju su prolaz izborili Radovin, Voštarnica i Murvica.

Večer su otvorili Radovin i Gornja Murvica. Obe momčadi su morale pobijediti za prolaz skupine. Radovin je pokazao da imaju iskustva s obzirom da već 2-3 godine igraju zajedno. Na kraju je Radovin slavio rezultatom 6-1.

U drugoj utakmici večeri Voštarnica je razbila domaćina Murvicu rezultatom 7-1. Nakon zadnjeg sučeva zvižduka, brojni gledatelji pali su u očaj nakon što se znalo da će Murvičani teško izboriti četvrtfinale, nakon katastrofalnog poraza. U 22 sata očaj Murvičana, a u 23 sata veliko slavlje. Momčad Brodarice se susrela s otpisanim Bili brigom 2 te im je trebala bilo kakva pobjeda za prolaz. Ali Bili brig to nije dopustio te su vodili čak 4-2 i 5-3. Na kraju je Brodarica uspjela izjednačiti, ali je bilo prekasno te će gledatelji u Murvici gledati svoje ljubimce u četvrtfinalu.

MURVICA – Malonogometno igralište. Gledatelja: 200. Suci: Elvis Čulina i Marko Šarić.

GORNJA MURVICA – RADOVIN 1-6

GORNJA MURVICA – Stura, A. Pastuović, Surać, T. Jović, Škara, M. Pastuović, Bilaver, Paleka, M. Jović (1), Šimurina. Voditelj: Ivan Grgurović.

RADOVIN – Čulina, Kevrić, Uzelac(2), Barić(1), Beretin(2), Dundović(1), Sudinja, Baljak. Voditelj: Nikola Rudela

VOŠTARNICA – MURVICA 7-1

VOŠTARNICA – Kocanović, Buljat, Jurić (1), Fantov (1), Jurjević (2), Vidaić, Bašić (1), Torbarina (2). Voditelj: Josip Bašić.

MURVICA– Grgeč, A. Lučić, Čakarun, Fabijan, M. Surać, Tartaro, Lukin (1), V. Lučić, Čulina, L. Surać, H. Surać. Voditelji: Miodrag Lučić i Elvis Lučić-Čičko.

BRODARICA – BILI BRIG 2 5-5

BRODARICA – Begonja, Car, Krvar (1), Pedišić (1), Bais (1), Miočić (2). Voditelj: Filip Šnajder.

BILI BRIG 2 – Šušić, Krnčević (1), Prekpalaj (1), Karamarko (2), Gavran, K. Perica, A. Perica (1). Voditelj: Luka Gavran.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano