Škraping: Još malo pa nestalo

Iako je do 11. izdanja međunarodne sportsko-turističke manifestacije Škraping ostalo još 17 dana, popunjeno je već 1.100 od maksimalnih 1.200.

Prijavljeno je tako trenutno 1100 natjecatelja iz 10 država - Slovenije, Mađarske, Italije, Švicarske, Norveške, Makedonije, Slovačke...

-Još jednom apeliramo na sve koji žele osigurati svoje mjesto na Škrapingu da izvrše uplatu po prijavi. Potpuna i važeća prijava za sudjelovanje na Škrapingu je ona po kojoj je izvršena uplata startnine! - ističu organizatori.

Škraping utrka će se održati u subotu, 5. ožujka 2016. godine u Tkonu na otoku Pašmanu dok će Škraping tjedan početi već u nedjelju 28. veljače 2016. godine s eko-akcijom čišćenja staza i podmorja otoka Pašmana.

Organizatori su pripremili kulturno i gastronomski bogat sadržaj od predavanja i izložbe brodoloma galije kod otočića Gnalića, radionica za djecu i predstave u režiji kazališta Kerempuh pa do tradicionalnog Sajma otočnih proizvoda s preko 40 izlagača sa skoro svih jadranskih otoka te nekoliko izlagača sa Sicilije.

Dan poslije Škrapinga, u nedjelju 06. ožujka bit će održan Škrapić – mali Škraping za djecu uorganizaciji DV „Ćok“ iz Tkona na kojem će sudjelovati preko 200 malih Škrapera iz brojnih dječjih vrtića diljem Zadarske županije.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano