Škraping: Još malo pa nestalo

Iako je do 11. izdanja međunarodne sportsko-turističke manifestacije Škraping ostalo još 17 dana, popunjeno je već 1.100 od maksimalnih 1.200.

Prijavljeno je tako trenutno 1100 natjecatelja iz 10 država - Slovenije, Mađarske, Italije, Švicarske, Norveške, Makedonije, Slovačke...

-Još jednom apeliramo na sve koji žele osigurati svoje mjesto na Škrapingu da izvrše uplatu po prijavi. Potpuna i važeća prijava za sudjelovanje na Škrapingu je ona po kojoj je izvršena uplata startnine! - ističu organizatori.

Škraping utrka će se održati u subotu, 5. ožujka 2016. godine u Tkonu na otoku Pašmanu dok će Škraping tjedan početi već u nedjelju 28. veljače 2016. godine s eko-akcijom čišćenja staza i podmorja otoka Pašmana.

Organizatori su pripremili kulturno i gastronomski bogat sadržaj od predavanja i izložbe brodoloma galije kod otočića Gnalića, radionica za djecu i predstave u režiji kazališta Kerempuh pa do tradicionalnog Sajma otočnih proizvoda s preko 40 izlagača sa skoro svih jadranskih otoka te nekoliko izlagača sa Sicilije.

Dan poslije Škrapinga, u nedjelju 06. ožujka bit će održan Škrapić – mali Škraping za djecu uorganizaciji DV „Ćok“ iz Tkona na kojem će sudjelovati preko 200 malih Škrapera iz brojnih dječjih vrtića diljem Zadarske županije.

Komentari