Škraping: Pola mjesta već popunjeno

Premda je do 11. izdanja međunarodne sportsko-turističke manifestacije Škraping ostalo još 22 dana, već je prijavljeno preko 600 natjecatelja iz 8 država od Slovenije, Mađarske, Italije, Švicarske, Norveške.

Kako je maksimalan broj 1200 prijava, očekuje se da će se mjesta vrlo brzo popuniti u sljedećim danima s obzirom kako je u prošla 3 dana prijavljeno 200 Škrapera, ističu organizatori. Dodaju kako je potpuna i važeća prijava za sudjelovanje na Škrapingu ona po kojoj je izvršena uplata startnine!

Škraping utrka će se održati u subotu, 5. ožujka 2016. godine u Tkonu na otoku Pašmanu dok će Škraping tjedan početi već u nedjelju 28. veljače 2016. godine s eko-akcijom čišćenja staza i podmorja otoka Pašmana.

-Za posjetitelje i natjecatelje u Škraping tjednu smo također pripremili kulturno i gastronomski bogat sadržaj od predavanja i izložbe brodoloma galije kod otočića Gnalića, radionica za djecu i predstave u režiji kazališta Kerempuh pa do tradicionalnog Sajma otočnih proizvoda s preko 40 izlagača sa skoro svih jadranskih otoka koji će ove godine ugostiti i nekoliko izlagača sa Sicilije sa svojim autohtonim proizvodima, objašnjavaju.

Dan poslije Škrapinga, u nedjelju 06. ožujka bit će održan Škrapić – mali Škraping za djecu u organizaciji DV „Ćok“ iz Tkona na kojem će sudjelovati preko 200 malih Škrapera iz brojnih dječjih vrtića diljem Zadarske županije.

Prijave će biti otvorene najkasnije do petka, 26. veljače 2016. godine do 12 sati no nemoj te čekati jer će se zatvoriti i ranije u trenutku kad se prijavi maksimalan broj natjecatelja.

Svi detalji raspisa utrke i programa manifestacije se mogu pronaći na web stranici skraping.hr.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano