ADVENT U ZADRU: Swingersi oduševili Zadrane

Subotnje jutro na Adventu započelo dječjom radionicm. Djeca s roditeljima izrađivala su prigodnie ukrasnih kuglice salvetnom tehnikom.

Na pozornici je zaplesal plesna skupina "Djedovi sobovi" uz pjesmu Mariah Carey, All I want for Christmas is you.

U 18 sati održan je obred paljenja treće adventske svijeće u crkvi sv. Šime. Obred je predvodio don Igor Ikić, vikar za pastoral, svijeću je upalio s. Marija Boroš, FDC. Sudjelovale su župe, zajednice i zborovi: Belafuža, Puntamika i Voštarnica.

U 18.30 nastupio je zbor OSS Buševec na trgu kod Adventskog vijenca koji je u 19.30 održao i Božićni koncert u Crkvi Sv. Donata u Zadru.

Tradicionalno zimsko gostovanje pod nazivom „TUROPOLJSKO SRCE - SRCU ZADRA“ nastavlja se i ove godine. Turopolje je darovalo Božićni koncert Zadu, ovaj put pjesmama iz cijele Hrvatske s naglaskom na tradicijske instrumente. Izveli su i folklorni program ulicama Zadra, a program završavaju degustacijom Turopoljske kotlovine i ostalih delicija Turopoljskog kraja na Forumu u nedjelju.

Fenomenalni Swingersi s Robertom Marekovićem nastupili su na Trgu Petra Zoranića. Posjetiteljima su priuštili pravi spektakl uz retro stil i zvuk. Otpjevali su svoje svevremenske hitove i rasplesali sve prisutne.

Harmonija bend nastupio je na terasi Kulta i Dišpeta.

Na punom klizalištu mnogi su čekali red kako bi uživali u zimskim radostima. Igraonica je mamila one mlađe koji još nisu spremni za led.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano