Škraping: Već 1200 prijavljenih

Manje od 10 dana ostalo je do 12. izdanja međunarodne sportsko-turističke manifestacije Škraping, a sve je manje i slobodnih mjesta.

Broj prijavljenih prešao je preko 1200 natjecatelja iz 10 država. Škraper tako stižu iz Slovenije, Mađarske, Italije, Švicarske, Norveške, Makedonije, Slovačke, a naravno tu su i domaće snage.

Maksimalan broj je 1500 prijava, ističu organizatori.

Potpuna i važeća prijava za sudjelovanje na Škrapingu je ona po kojoj je izvršena uplata startnine!

Škraping tjedan počinje u ponedjeljak 27. veljače 2017. godine eko akcijom čišćenja staza i podmorja otoka Pašmana te će osim glavnog događaja, utrke Škraping 4. ožujka 2017. godine, cijeli Škraping tjedan pratiti niz zanimljivih događanja: predstava u domaćoj režiji, edukativna predavanja, izložba fotografije Stipe Božića kao i njegovo predstavljanje knjige, različite radionice i slično. Na dan utrke prije starta gospodin Šime Strikoman će snimiti milenijsku fotografiju uz pomoć naših Škrapera, a 05. ožujka u nedjelju milenijsku fotografiju za dječji Škrapić U sklopu Škrapinga održava se i tradicionalan sada već 8. Sajam otočnih proizvoda na kojem će nastupiti 40 izlagača nositelja oznake HOP koji dolaze s gotovo svih jadranskih otoka a u cilju poticaja razvoja otočne proizvodnje i očuvanja autohtonih izvornih proizvoda sa otoka, navode organizatori.

Generalni sponzor Škrapinga je Ilirija d.d. iz Biograda preko koje natjecatelji mogu ugovoriti Škraping paket s hotelskim smještajem, a organizatori su JKU Prvenj, Općina Tkon i TZO Tkon.

Prijave će biti otvorene najkasnije do petka, 24. veljače 2017. godine u 12 sati, a mogu se zatvoriti i ranije u slučaju da se prijavi maksimalan broj natjecatelja.

Svi detalji raspisa utrke i programa manifestacije se mogu pronaći na web stranici manifestacije.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano