Novo: CD klape Sv. Juraj HRM 'Oči u oči: Best of 15 godina'

Slavljenički koncert klape Sv. Juraj HRM koji su održali povodom svog 15. rođendana ovjekovječen je na albumu 'Oči u oči: Best of 15 godina' koji je od danas u prodaji u CD shoppovima i na webu Scardone po cijeni od 69,90 kuna.

Album sadrži 19 pjesama uključujući velike hitove 'Ružo crvena', 'Oči u oči', 'Suza u tuđini', 'Bura', Vilo moja', 'Moj dida i ja' i mnoge druge, a snimljen je ljetos u Kaštelima u pratnji Tamburaškog orkestra HRT-a kojim je ravnao maestro Siniša Leopold, a kao gost im se pridružio vrhunski tenor Đani Stipaničev.

Profesionalni vojnici, a istovremeno i uspješni klapski pjevači - klapa Sv. Juraj Hrvatske ratne mornarice jedinstvena je po svojim članovima koji već 15 godina uspješno usklađuju dvije naoko nespojive karijere i vjerne fanove oduševljavaju svojim izvedbama.

Sv. Juraj za svoj rođendan drži 18. svibnja jer su na taj datum 2001. godine prvi put javno nastupili i to u Lourdesu u Bazilici Pia X. na svečanosti otvaranja međunarodnog susreta vojski svijeta u sklopu vojnog hodočašća, objašnjavaju iz Scardone.

Dečki su se okupili četiri mjeseca ranije u Raketnoj bazi HRM-a u Žrnovici, baš povodom susreta vojski u Lourdesu. U narednih 15 godina Sv. Juraj je klapsku pjesmu pronio diljem svijeta - od Italije, Njemačke, Poljske, Kanade i SAD-a, sve do Kine.

Album 'Oči u oči: Best of 15 godina' ljubiteljima klapske pjesme donosi najljepše pjesme izvedene sa srcem i ljubavlju jedinstvene klape Sv. Juraj HRM!

Komentari