Adriana vina za ljubitelje i bijelog i crnog i rozea

Ovog ljeta pit će se Adriana.

Iz hrvatske Provanse kao joj s razlogom tepaju mnogi, dolaze ponajbolja hrvatska vina. Najprepoznatljivije ime iz Istre u vinskom svijetu svakako je porečka Agrolaguna koje je u svojim podrumima pripremila novu liniju kapljica za sve vinoljupce.

Naime, Agrolaguna je započela s proizvodnjom nove linije vina isključivo za prodaju u HoReCa kanalu. No uz goste u hotelima, restoranima i kafićima vina iz linije Adriana moći će se pronaći i u biranim vinotekama.

Radi se o tri vina - rose, bijelo i crno.

Zadarskim novinarima i ugostiteljima tri nova vina predstavio je tim Agrolagune - enolog Milan Budinski, rukovoditelj komercijale Saša Ukušić te voditeljica marketinga Suzana Diklić.

Adriana vina su kao stvorena za nadopunu ljetnih laganijih jela. Pitka, prozračna, fina, samodostatna - pozitivni komentari mogli bi ići u nedogled jer već nakon prvog gutljaja sva tri vina ispunjavaju ono što svojim imenom i reklamnom kampanjom obećavaju.

Adriana white je čista istarska malvazija, Adriana rose je dobivena od više različitih sorti dok je Adriana red kupaža cabernet sauvignona i merlota.

U Agrolaguni preporučuju ugostiteljima da ova vina gostu na stol dođu po cijeni od oko 120 kuna po bocu, a uz to preporučuju i prodaju na čaše.

Kako se moglo čuti na prezentaciji, u Adriana vina pretočena je dugogodišnja tradicija istarskog vinarstva koja je povezana s modernim pristupom, čime je postignuta savršena sinergija probranih sorti koje daju najbolja istarska vina.

Agrolaguna, najveći proizvođaču vina u Istri, ima 600 hektara vlastitih vinograda, vlastitu vinariju iz koje na tržište plasira oko 4,5 milijuna litara vina.

Komentari