Maloljetnik ukrao milodare iz crkve

Policijski službenici I i II policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjim maloljetnikom kojeg se sumnjiči za tri krađe.

Tako ga se sumnjiči da je u proteklih mjesec dana iz crkve na Poluotoku u Zadru otuđio milodare kao i da je, iz ugostiteljskih objekata u Ulici Miroslava Krleže i Ante Starčevića u Zadru, otuđio novac.

On je uz kaznenu prijavu za krađe priveden sucu istrage Županijskog suda u Zadru.

Jučer u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Zadru nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 65-godišnjaka te otuđio novac i nakit ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Jučer u Turnju nepoznati je počinitelj s broda u vlasništvu 26-godišnjaka otuđio vanbrodski motor vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U proteklih nekoliko dana, na području grada Zadra, nepoznati je počinitelj iz ruksaka u vlasništvu 78-godišnjakinje otuđio zlatninu vrijednu više tisuća kuna.

U proteklih nekoliko dana u Starigradu nepoznati je počinitelj s gradilišta otuđio alat i gorivo iz radnog stroja u vlasništvu trgovačkog društva ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano