“Oaza kulture” - otvoren Klub Hrvatske sloge

Izložbom slika zadarskog umjetnika Milana Ciglara jučer je u ulici Medulićeva 2 otvoren Klub HS, udruge Hrvatska sloga diljem svijeta.

Klub je zamišljen kao oaza kulture i susreta svih generacija. Kako je istaknuo Ivica Ražov, potpredsjednik za kulturnu baštinu Udruge, u Klubu će se održavati večeri poezije, tribine o aktulanim društevnim pitanjima, tematske izložbe i radionice.

- Otvorenjem Kluba HS Zadrani i njihovi prijatelji dobili su prostor u kojem će se održavati razna kulturna događanja, od književnih i pjesničkih večeri, preko likovnih izložbi do projekcija filmova. Nadamo se da ćemo na ovaj način barem malo obogatiti kulturni život grada Zadra - istaknuo je Ražov.

Već u ponedjeljak, 14. siječnja održat će se prva večer poezije koju će voditi Senka Župan. Filmske radionice pod vodstvom Erika Lončara već su započele, a od idućeg tjedna će krenuti i besplatni Tečaj glagoljice kojeg će voditi Dario Tikulin.

U ugodnom ambijentu Kluba kojeg vode Borna Radas i Ivan Letina, u svako doba dana možete popiti kavu i razgledati izložba koja će ostati otvorena do kraja siječnja.

Komentari