Platio račun krivotvorenom novčanicom od 50 eura

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom.

Njega se sumnjiči da je prošli tjedan u noćnom klubu na plaži Katarelac na Pagu račun platio krivotvorenom novčanicom u apoenu od 50 eura.

Protiv njega se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog krivotvorenja novca.

Tijekom proteklih dana policijski službenici imali su posla s provalama i krađama.

U Starigradu nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete i alkoholno piće ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U Viru, Zadru, Rtini i Bibinjama, nepoznati su počinitelji provalili u stanove i kuće u vlasništvu šest osoba te otuđili nakit i novac.

Ukupna materijalna šteta iznosi više od dvjesto tisuća kuna, a protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Nadalje, u Posedarju i Pakoštanima nepoznati su počinitelji iz apartmana koje koriste strani državljani, otuđili novčanike s novcem i dokumentima, kameru i fotoaparat u vlasništvu tri osobe ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Na više lokacija u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili novčanike s novcem i dokumentima u vlasništvu četiri osobe ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U Kalima, Zadru, Pagu i Rtini, nepoznati su počinitelji otuđili pet mobitela u vlasništvu više osoba vrijednih nekoliko tisuća kuna.

U Viru nepoznati je počinitelj s broda u vlasništvu 31-godišnjaka otuđio bokobrane vrijedne više od tisuću kuna.

U Biogradu, Sukošanu i Petrčanima, nepoznati su počinitelji otuđili tri bicikla u vlasništvu više osoba vrijedna nekoliko tisuća kuna.

Jučer u autokampu u Ulici Majstora Radovana u Zadru nepoznati je počinitelj otuđio kameru u vlasništvu nizozemskog državljanina vrijednu nekoliko tisuća kuna.

Na parkiralištu u Ulici Ravnice u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio VW multivan u vlasništvu njemačkog državljanina vrijedan oko dvjesto tisuća kuna.

U Dragama nepoznati je počinitelj iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio nekoliko tisuća kuna.

U autokampu u Zatonu nepoznati je počinitelj iz kamp prikolica u vlasništvu nizozemskih državljana otuđio nekoliko tisuća kuna.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano