Filip Rušin iz A.K.A. Crescendo najbolji beatboxer
Foto: Stefan Lozar

Ponosni na naš trud, znoj i vjeru u nemoguće koja nas je dovela do polufinala najvećeg svjetskog a cappella natjecanja Varsity Vocals-The Open, javljamo vam vijest da nam finale u New Yorku (ove godine) ipak nije bilo suđeno! - javili su članovi sveučilišne a cappella grupe A.K.A. Crescendo.

Premda neće u New York, Crescendovcima je stiglo veliko priznaje - njihov Filip Rušin proglašen je najboljim beatboxerom.

"Iako se to možda čini kao tužna vijest, kod nas nema niti jedne trunke očaja već samo veselje što smo bili počašćeni boriti se bok uz bok s tako velikim a cappella "zvjerkama"! Hvala svima na porukama, zagrljajima, inboxa, riječima podrške i neslomivoj vjeri u nas i ovo što radimo! A posebno hvala cijeloj ekipi Kneževe palače u Zadru koja nam je ustupila prostor u kojem smo snimili naš polufinalni set i majstoru od tona - Saši Miočiću uz kojeg smo zazvučali bolje nego ikad i kojem smo dužni 38 kava za svaku kaplju znoja i živaca koji je potrošio s nama dok smo se ohrabrili, prestali tresti, duboko udahnuli i odradili to najbolje što možemo." - poručili su raspjevani studenti.

Komentari