Ivan Perišić: Turci nam odgovaraju, možemo danas uzeti tri boda!

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju je dovršila dvoboj s Kosovom, da bi već u ponedjeljak bila u Turskoj i odradila posljednji trening uoči sraza u Eskisehiru koji je na rasporedu večeras...

"Sigurno nije lako igrati dvije utakmice u razmaku samo dva dana, ali znamo što nam znači ta utakmica. Spremni smo, nitko nije umoran, dat ćemo maksimum i idemo na pobjedu, kako bismo što ranije osigurali plasman u Rusiju" - kaže Ivan Perišić, vrsni internacionalac i igrač Inter Milana.

Uz gostovanje Vatrenih kod Turske, danas se sastaju i preostali konkurenti za prve dvije pozicije u Skupini I, Island i Ukrajina.

"Nadam se da bi nama ti bodovi mogli biti ključni, no ne trebamo gledati druge utakmice, imamo sve u svojim rukama. Prvi smo od prvog kola do sada. Dogodi li se povoljan rezultat na Islandu, tim bolje, ali mi ćemo gledati prvenstveno sebe, prezentirati se u što boljem svjetlu i pokušati se vratiti kući s tri boda" - naglasio je za službenu stranicu HNS-a popularni Perija.

"Turska je u teškoj situaciji, no oni će isto dati sve od sebe i pokušati se pobjedom vratiti u igru. Ipak, mi ćemo probati zabiti što prije, imali smo brojne šanse u Zagrebu premda je bilo 1:1. Bolji smo bili u Parizu, i mislim da nam Turci odgovaraju, i nadam se da ćemo opet odigrati dobru utakmicu" - zaključio je s puno optimizma nogometni reprezentativac.

Kvalifikacijska utakmica za SP u Rusiji 2018. na programu je u 20.45 sati, na stadionu Eskisehir Atatürk,uz izravan televizijski prijenos na HTV2.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano