Iznajmite automobil u zadarskom AIR rent a car-u

Automobil je danas potreba više nego luksuz za većinu ljudi, što potvrđuju i sve veće brojke prodanih novih i polovnih automobila u Hrvatskoj.

No, ukoliko vam vlastiti automobil nije na raspolaganju ili jednostavno trebate pouzdano, moderno, sigurno i brzo dostupno vozilo po povoljnim cijenama najma, najbolja adresa za unajmiti automobil u Zadru ili drugim gradovima poput Rijeke, Splita ili Pule, svakako je lokalni rent-a-car AIR rent a car.

Flota od 200 vozila

AIR rent a car je kompanija sa sjedištem u Zadru i poslovnicama u Splitu, Rijeci te Puli, te zavidnom flotom od oko 200 automobila svih klasa. Tako su vam na raspolaganju praktični te pogodni za gradsku vožnju i lagano parkiranje automobili poput Volkswagen Up ili Polo, nešto veći i za obiteljska putovanja namijenjeni VW Golf, Škoda Octavia ili Rapid, te luksuznija klasa poput VW Passata. Za potrebe prijevoza većih grupa putnika na raspolaganju su i kombi vozila sa devet sjedala poput Opel Vivara ili Renault Trafica.

Sva vozila koja možete unajmiti u AIR Rentu nisu starija od godinu dana te samim time pružaju najvišu razinu sigurnosnih standarda, kvalitete i udobnosti, korištenjem najmodernijih tehnologija koje implementiraju renomirani proizvođači automobilske industrije poput Volkswagena, Škode, Peugeota, Opela i Renaulta.

AIR Rent nudi vrhunsku i pouzdanu te personaliziranu uslugu najma vozila, a uz dodatnu opremu, poput navigacijskih uređaja, dječjih sjedalica i slično, nudi i uslugu vraćanja vozila u drugom gradu, povoljne dugoročne najmove vozila, dostave i preuzimanja na području cijele Dalmacije. Trenutno njihova vozila možete unajmiti u čak sedam poslovnica, od čega su po dvije u zračnim lukama i središtima Zadra, Rijeke i Pule, te u Splitu u zračnoj luci. Plan je i skorog širenja na Zagreb i Dubrovnik, čime bi se stvorila mreža i pokrivenost svih zračnih luka i većih gradova u Hrvatskoj.

Povoljne ponude

Također, uz standardnu uslugu najma vozila, korisnicima je na raspolaganju i usluga lokalnih i međugradskih najmova vozila s vozačem.

Kompanija postoji od 2000. godine, kad su započeli biznis sa samo pet vozila i od tada neprestano rastu i usavršavaju poslovanje. Ljubazni i stručni tim stoji na raspolaganju korisnicima prilikom svakog najma, rezervacije ili samo upita, jer kako ističu - oni su tu zbog vas.

Uz rent-a-car paralelno posluje i turistička agencija Adriaticum Travel, također sa sjedištem u Zadru, s bogatom ponudom smještaja, raznih putovanja ili pak aktivnog odmora. Zahvaljujući povezanim poslovima gosti koji koriste njihove usluge smještaja mogu koristiti i usluge najma vozila, čime im je boravak u Hrvatskoj lakši i bezbrižaniji.

Najvećim dijelom korisnici usluga putničke agencije i rent-a-cara su stranci, no kako ističu u AIR Rentu, završetkom sezone izlaze u susret i domaćim gostima, za koje i u sezoni imaju povoljnije ponude s nižim cijenama.


INFO:

AIR Rent

Adresa: Trg kneza Višeslava 8, Zadar

Mob: +385 (0) 91 433 83 30

Fax: +385 (0) 23 302 300

E-mail: info@air-rentacar.hr

Web: air-rentacar.hr

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano