HT PL: Mravi na Višnjiku, Zadar oprezan i spreman!

Košarkaši Zadra u 2. kolu HT Premijer lige u četvrtak će na Višnjiku ugostiti momčad Zagreba...

Pobjeda kod MZT-a ohrabrila je ZD košarkaše uoči dvije domaće utakmice, protiv Zagreba u četvrtak i Partizana u subotu.

"Pobjeda u Skoplju nam je jedan veliki poticaj za dalje. Tako želimo izgledati i igrati u budućnosti, čvrsto i prilično organizirano. Ja se nadam da ćemo i sljedeće dvije utakmice na Višnjiku, protiv Zagreba i Partizana, odigrati na ovoj razini i pozivam navijače da nam svojim navijanjem u tome pomognu s tribina" - poručio je Aramis Naglić, trener kluba.

Obzirom da je dosta kratak razmak između dvije utakmice, šef struke će pokušati dozirati minutažu.

"Protiv Mrava trebamo od početka igrati čvrsto i ozbiljno, a sigurno je da ćemo u određenom dijelu utakmice pokušati dati priliku igračima s klupe, kako bi nositelje donekle odmorili za derbi s Partizanom. Naravno, dosta toga će ovisiti o tijeku susreta" - navodi "kormilar".

Iako je momčad Zagreba znatno oslabljena u odnosu na prošlu sezonu, Mislav Brzoja upozorava da se treba ući maksimalno ozbiljno večeras.

"To je mlada ekipa koja igra energetski moćnu košarku. Nećemo bježati od uloge favorita i učinit ćemo sve da se do kraja pred našim navijačima pokažemo u pravom licu. Uvjeren sam da ćemo uz njihovu podršku upisati prvu pobjedu u domaćem prvenstvu - najavljuje košarkaš.

Utakmica se u Krešinom domu igra s početkom u 19 sati.

Komentari