Biciklijada Zadar-Paklenica, u nedjelju, 15. 10.

Kao i proteklih godina BK Zadar nastavlja s organizacijom već tradicionalne biciklijade Zadar-Paklenica koja će se održati u nedjelju 15.10. sa startom u 10 sati ispred Trga pet bunara...

Planirani dolazak pred ulaz u NP Paklenica biti će oko 13 sati, a stanke tijekom vožnje kao i dosad su Crnom, Murvici, Zelenom hrastu i na Masleničkom mostu, poručili su priređivači eventa.

"Inače, za organizirani povratak autobusom nazad u Zadar u 15,30 sati ispred ulaza u NP Paklenica pobrinuti će se općina Starigrad dok će bicikle biti transportirane kamionom. Dolazak u Zadar i iskrcaj bicikla biti će ispred naših prostorija na adresi Put stanova 3" - navodi Neven Pavić, tajnik BK Zadar.

Organiziranog povratka u Zadar biciklama nema, dakle oni sudionici biciklijade koji se žele vratiti nazad biciklama dužni su pridržavati se prometnih pravila kao sudionici u prometu i voze na vlastitu odgovornost, ističu iz kluba.

Prijave za biciklijadu primaju se u dućanu “Bianchi” još samo danas, u petak, 13.10. najkasnije u 20 sati. U prijavi uz potpis treba navesti ime i prezime, godinu rođenja i podatak je li se sudionik biciklijade namjerava vratiti autobusom u Zadar.

Svi sudionici dobiti će poklon majice kao uspomenu na sudjelovanje u biciklijadi, majice sponzorira NP Paklenica povodom obilježavanja 68 godina Nacionalnog parka.

Nakon dolaska na cilj u Paklenici saktere će dočekati topli obrok (planinarski fažol) kojeg će spremiti vrijedni djelatnici hotela “Vicko” iz Starigrada.

U pratnji biciklista na cijelom putu koji starta s Poluotoka bit će vozilo HGSS-a i klupski kombi BK Zadar...

Komentari