Vodič po Zadru za studente

Znate li da je zadarska Ledana, danas omiljeno izlazište, u 19. stoljeću bila mjesto čuvanja sladoleda koji se pravio miješajući snijeg s Velebita, ovim riječima Klub mladih KLOOZ započinje najavu zanimljivog događanja kojeg organiziraju u petak 13. listopada.

"Anegdote, zanimljivosti i povijesne fakte o kulturnoj i povijesnoj baštini Zadra možete saznati ako nam se pridružite u šetnji po Zadru. Ukoliko želite saznati i odgovore na pitanja gdje hedonistički jesti, kako provoditi kvalitetno vrijeme vikendom, mjesto okupljanja „kul“ ekipe te kako se kulturno uzdizati, pridružite nam se u obilasku Poluotoka na „mistični“ listopadski petak trinaesti. Šetnja je namijena studentima iz drugih gradova, ali i svim mladima u dobi od 15 do 30 godina koji žele saznati više o staroj jezgri grada i i njegovim kulturno-povijesnim spomenicima." - pozivaju.

Polazak je predviđen s Trga Petra Zoranića 1, 13. listopada u 17 sati.

Ovom aktivnosti započinje nova programska godina kluba mladih KLOOZ, a ujedno najavljuju i pregršt zanimljih događanja, radionica, predavanje o studiranju u Kini, usvajanje vještina "beatboxa" i mnogih drugih.

Komentari