Kurkumin - prirodni lijek za sve tegobe

Zaboravite na aspirin, Prozac i druge lijekove. Isprobajte prirodni lijek kojem se dive i znanstvenici - kurkumin - poručuju alternativni stručnjaci.

Kao dokaz tome navode i podatak da je više od 5.000 studija pokazalo nevjerojatnu moć kurkumina - prirodne ljekovite tvari koja se nalazi u kurkumi.

Upravo te studije koje portal Atlernativa za vas ističe su dokazale još jednu bitnu stvar, a to je da kurkumin djeluje bolje od 14 trenutno najkorištenijih lijekova na farmaceutskom tržištu poput ibuprofena, Prozaca, voltarena, hidrokortizona, kemoterapijskih sredstava. Stoga ne čudi da kurkumu smatraju jednom od najljekovitijih biljaka na svijetu.

Ljekovita svojstva Kurkumina BCM-95: štiti od infekcija, pomaže kod artritisa i reume, uništava stanice raka, pomaže kod dijabetesa i visokog tlaka, poboljšava rad mozga i koncentraciju, štiti od Alzheimerove i Parkinsonove bolesti, ublažava depresiju, sprečava srčani i moždani udar.

Moramo pojasniti još nešto. Naime, riječi kurkuma i kurkumin često se koriste kao riječi istog značenja, ali one to nisu. Kurkumin je polifenol iz kurkume i njezin najljekovitiji sastojak. Postupkom ekstrakcije kurkumin se izdvaja iz kurkume. Ljekovito djelovanje kurkumina višestruko je jače u odnosu na kurkumu.

Znanstvenik dr. Anthony Benny došao je do revolucionarnog otkrića i spojio je kurkumin i eterično ulje kurkume.

Dakle, kurkumin u kombinaciji s uljem kurkume ima još snažnije ljekovito djelovanje i višestruko bolju apsorpciju i iskoristivost u organizmu.

Zato je kurkumin BCM-95 jedinstven i po sastavu i ljekovitom djelovanju. Jedino ovaj proizvod sadrži sve ljekovite sastojke koje ima i kurkuma.

BCM-95 je 100% prirodan i na siguran način povećava apsorpciju kurkumina za čak 7 puta!

Ne sadrži alergene, možete ga koristiti bez vremenskog ograničenja, a pogodan je za vegetarijance, vegane i dijabetičare.

Kurkumin BCM-95 je 100 % prirodni proizvod bez punila i konzervansa proizveden prema GMP i ISSO standardima.


Ljekovita svojstva:

-djeluje protuupalno

-uništava stanice raka

-čisti tijelo od toksina

-sprječava krvne ugruške

-obnavlja moždane stanice

-liječi depresiju.

Komentari