VIDEO: Jure Brkljača i Paula Sikirić u novom spotu

Mlada generacija regionalnih kantautora nikada nije bila bogatija i zrelija. Jedno od imena koje velikim koracima "grabi" prema vrhu svakako je i Jure Brkljača.

Nakon što je nedavno objavio svoj drugi autorski singl "Pristani na sve", koji je u kratkom vremenu osvojio eter, Jure na veliko zadovoljstvo, prvenstveno svojih brojnih obožavateljica, predstavlja i video spot.

Režije se prihvatila, također mlada, kreativna, ali već poznata i priznata, ekipa Hit Produkcije, ovoga puta predvođena Josipom Šukerom.

"Spot "Pristani na sve" predstavlja moju svakodnevicu, u koju se uklapa i moj glazbeni život, te se isprepliće sa temom pjesme. Puno sam trčao na snimanju i vježbao pa nije bilo lako, ali sve je iskreno i realno, te nisam skrivao svoje mane. Spot je svojom ljepotom dodatno ukrasila i Paula Sikirić." - kazao nam je ovom prigodom Jure.

Jure Brkljača ovom je pjesmom za koju potpisuje glazbu i tekst, nakon prvog singla "Druga strana", udario novi pečat na svoj kako glazbeni tako i kantautorski rad. Sve njegove pjesme iskrene su priče inspirirane osobnim životom i proživljenim situacijama, ali i najbolji pokazatelj osobnog autorskog stila.

"Ovo je pjesma kojom se najviše ponosim od svih koje sam napisao, ima veliko značenje, a nastala je doslovno iz jednog messenger razgovora. Aranžman i produkciju radio je mladi talentirani producent Mihael Blum s kojim ću sigurno u budućnosti napraviti velike stvari. Sa druge pak strane, Miroslav Rus prepoznao je "Pristani na sve", i moj autorski rad, te me doveo u svoj tim, pružio mi uvjete i radnu atmosferu koju sam najviše i trebao." - istaknuo je Jure.

Komentari