Međunarodna nagrada u rukama Tomislava Bralića i klape Intrade

Ususret zagrebačkom koncertu kojeg će održati 8. prosinca u Ciboni, Tomislavu Braliću i klapi Intarde će biti uručena prestižna međunarodna turistička nagrada "POVELJA F.E.S.T. 2017.".

Kako saznajemo, riječ je o nagradi za koju je Izvršni direktorij manifestacije i središnji Odbor F.E.S.T. (Europska federacija turističkih novinara), sa sjedištem u Rimu, odabrao Tomislava Bralića i klapu Intrade kao ovogodišnje dobitnike.

Tim povodom voditelj klape Davor Petrović je kazao:

"Povelju koju dobivamo od međunarodnih novinara za promiđbu hrvatskog turizma dolazi kao dokaz da sve što smo radili su znali prepoznati oni čimbenici koji poznaju istinsku vrijednost raliteta klapskog poja. Nastupajući po svim paralelama i meridijanima u kojem obitavaju naši ljudi, ostavljali smo trag zavičaja u kojem stoji u punom sjaju i bogatstvu sva materjalna i duhovna kultura hrvatskog žilja. Nastavljamo dalje sa još vecim entuzijazmom!"

Braliću i klapi Intrade nagrada će biti dodijeljena na manifestaciji 24. Međunarodnoj smotri turizma, filma i krajobraza "Interstas" koja će se održati u petak, 10. studenog u Solinu uz potporu svjetskih i europskih federacija turističkog novinarstva, filma, krajobraza, Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, pod pokroviteljstvom Splitsko-dalmatinske županije, grada Solina i visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Ovom nagradom Tomislav i klapa će ući u međunarodni Klub zaslužnih za razvoj turizma.

Nakon Solina klapa će održati koncerte 19.11. u Beču, 02.12. u Koprivnici, 08.12. u Zagrebu, 14.12. u Rijeci, 15.12. u Slovenskim Konjicama, 25.12., a za doček Nove godine nastupit će u Zadru.

Komentari