Dame biraju rasprodana, novi termin u 18 sati

Zbog ogromnog interesa zadarskih obožavateljica za predstavu "Dame biraju", otvara se dodatni termin istoga dana u 18 sati!

Naime, jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji "Dame biraju“, u kojoj petorica mladića pokušavaju da postanu striperi u noćnom klubu i tako riješe svoje egzistencijalne i druge probleme, prije velike europske turneje gostuju u petak, 17. studenog s početkom u 20 sati u Arsenalu.

Svi koji su propustili nabaviti karte za termin predstave u 20 sati, sad će imati priliku!

"Uz mučno svladavanje plesnih koraka, glavni junaci otvoreno pričaju i o svojim strahovima, problemima sa ženama, traženju i gubitku posla. Na kraju, ovi zgodni i uporni momci skidaju i plesne korake i garderobu, dovodeći atmosferu do usijanja. Pametan humor, izvanredne plesne točke i sjajna muzika sa obiljem svjetskih hitova, te neobičan striptiz" - najkraći je opis ove predstave za koju su karte danima unaprijed rasprodane, gdje god da gostuje.

Kakva atmosfera čeka publiku kad Dame biraju provjerite u petak 17. studenog u Arsenalu.

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sustava EVENTIM kao i online na www.eventim.hr i www.croatia-tickets.com.

Ulaznice su u prodaji i u putničkoj agenciji Aquarius-Zadar od sutra.

Komentari