Benkovac: Krcata dvorana ovacija za kick light prvaka!

Mladom kickboksaču Mateju Lebi priređen je dostojanstveni doček u sportsko-školskoj dvorani u Benkovcu koja se orila kada je ušetao s osvojenom medaljom i noseći visoko uzdignuti pokal.

Naime, prošloga je tjedna postao prvak u kick light kategoriji - 84 kilograma na svjetskom prvenstvu u Budimpešti, i to kao jedini predstavnik Hrvatske čime su njegov nastup i pobjeda bili još značajnija promocija za njegov grad, Zadarsku županiju i RH.

Tom prilikom, iskrene čestitke na izvrsnom uspjehu uputio mu je i benkovački gradonačelnik Tomislav Bulić. a planetarnom prvaku su došli čestitati njegova obitelj, rodbina, prijatelji, ali i ponosna djeca Univerzalne športske škole "Talent" koju s njim vode treneri Doris Erceg i Zoran Tabula.

"Hvala, hvala svima što su došli i svima koji su me podupirali, prijateljima, obitelji i mojim malim sportašima" - kazao je Matej Lebo koji se kickboxingom počeo baviti 1999. i za Hrvatsku osvojio preko sto medalja. Višestruki je osvajač nacionalnih prvenstava i kupova u ovom sportu, također dva puta izabran i za najboljeg borca Hrvatskoga kickboxing saveza.

Komentari