FUTSAL: Superchicksicama sezona starta u Kutiji šibica, 3.12.

Prvi vikend prosinca donosi i novu sezonu futsala za trenutno jedinog nogometnog i malonogometnog prvoligaša u Zadarskoj županiji, ŽMNK Futsal Super Chicks iz Poličnika...

Natjecanja se otvaraju na turniru Kutija šibica gdje cure brane drugo mjesto, u utakmici prvog kola su na suprotnoj strani djevojke iz MNK Uspinjača. Početak je dvoboja u Zagrebu, u nedjelju, 3.12., u dvorani na Peščenici s početkom u 16:00.

"U pitanju je za nas nepoznata ekipa koja se prijavila u natjecanje 1.HMNL za žene, nadamo se dobroj utakmici i prolazu u drugo kolo turnira. Imamo sedam novih igračica u odnosu na prošlu sezonu, tri cure više nisu s nama. Pojačali smo se na svim pozicijama od vratarke do napada, tu je i šest mladih igračica kojima smo prvi futsal klub u karijeri" - otkriva i najavljuje Luka Marinović, trener sastava.

U redovima "Čiksica" su tako sada i Nensi Adamović (vratarka i reprezentativka Hrvatske U17 i povremeno A reprezentacija), Josipa Burčul i Viktorija Kovač (reprezentativke U17), Ivana Ćubić, Petra Rudić, Tea Mikić i Kristijana Kolgjeraj.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano