KLUB U KNEŽEVOJ: Zabavite se uz kvintet OOGROOVAY

Jeste li raspoloženi za funky jazz? Ukoliko jeste onda večeras otiđite u Koncertnu dvoranu braće Bersa gdje će se održati koncert kvinteta Oogroovay s početkom u 20 sati.

Nastavak je to niza događanja u Kneževoj palači u organizaciji Koncertnog ureda Zadar u sklopu kojega se odvijaju tri vrste programa: Mladi u Kneževoj, Ples u Kneževoj i Klub u Kneževoj.

Nakon izvrsnog koncerta electro – jazz banda CHUI koji je privukao veliki broj posjetitelja program se nastavlja organizacijom koncerata u sklopu događanja Klub u Kneževoj.

Ovoga puta ugostit će funky jazz kvintet Oogroovay kojega čine poznati hrvatski jazz glazbenici mlađe generacije: Branko Sterpin, truba; Miron Hauser, trombon; Luka Žužić, klavijature; Adriano Bernobić, bubanj i Luka Veselinović, bas gitara.

Branko Sterpin, kao član Jazz orkestra HRT -a bilježi izuzetno brojne nastupe na jazz festivalima u Hrvatskoj i inozemstvu; jazz trombonist Miron Hauser, surađuje s Jazz orkestrom HRT -a, uspješno piše autorsku glazbu, član je cijelog niza jazz i latin jazz sastava kao što su Conjunto Sandunga, El Señores, B`s FUNstallation, legendarnih Jinx-a itd; Luka Žužić višestruko je talentirani jazz glazbenik te stalni član Jazz orkestra HRT-a.

Tu su i Adriano Bernobić, dobitnik prestižne nagrade Hrvatske glazbene unije „Status 2013.“, u kategoriji najboljeg jazz bubnjara, a nadareni basist Luka Veselinović surađivao je s brojnim glazbenicima hrvatske scene - Matijom Dedićem, Kristijanom Terzićem, kao član benda s Massimom Savićem i brojnim drugima.

Ne propustite jedinstvenu atmosferu u Koncertnoj dvorani braće Bersa koja se za ovakva događanja transformira u klub.

PRODAJA ULAZNICA:

-Info pult Kneževe palače

-Radno vrijeme: radnim danima od 11 do 13 i od 18 do 20 sati te subotom od 11 do 13 sati.

-Cijena ulaznica: 50 i 40 kuna - sjedenje i 30 kuna - stajanje.

Komentari