Škraping: Već 600 prijavljenih 25 dana prije utrke

Do 13. izdanja međunarodne sportsko-turističke manifestacije Škraping ostalo je još 25 dana, a broj prijava je iz dana u dan sve veći tako da je trenutno prijavljeno preko 600 natjecatelja.

Škaperi dolaze iz 11 država svijeta, od Slovenije, Mađarske, Italije, Švicarske, Njemačke.

Škraping utrka će se održati u subotu, 03. ožujka 2018. godine u Tkonu na otoku Pašmanu dok će Škraping tjedan početi već u nedjelju 25. veljače 2018. godine s eko-akcijom čišćenja staza i podmorja otoka Pašmana.

Potpuna i važeća prijava za sudjelovanje na Škrapingu je ona po kojoj je izvršena uplata startnine, podsjećaju organizatori.

"Za posjetitelje i natjecatelje u Škraping tjednu smo također pripremili kulturno i gastronomski bogat sadržaj od predavanja, radionica, dječjeg šahovskog turnira, predstave Ćakule po`javorom pa do tradicionalnog Sajma otočnih proizvoda s preko 40 izlagača sa gotovo svih jadranskih otoka koji će ove godine ugostiti Prijatelje sajma s otoka Šolte koji su ujedno i nosioci oznake HOP." - navode organizatori.

Dan poslije Škrapinga, u nedjelju 04. ožujka bit će održan Škrapić – mali Škraping za djecu u organizaciji DV Ćok iz Tkona na kojem će sudjelovati preko 200 malih Škrapera iz brojnih dječjih vrtića diljem Zadarske županije.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano