Festival cvijeća u Sv. Filipu i Jakovu 27. travnja

Festival cvijeća, u organizaciji Turističke zajednice Sv. Filip i Jakov, počinje 27. travnja u Sv. Filip i Jakovu, a i ove godine sve posjetitelje čeka bogat program u trajanju od nekoliko dana.

Svi posjetitelji moći će uživati u prezentaciji i prodaji cvijeća u svim njegovim bojama, oblicima i mirisima do 29. travnja.

Predivan ambijent hotela Villa Donat te centar ovog slikovitog mjesta, i ove će godine, 18. put zaredom postati okupljalište svih obožavatelja prirode, mora i proljeća te zabavnog i glazbenog programa.

Posjetitelji mogu razgledati i kupiti cvijeće, sudjelovati na radionicama, prezentacijama i uživati u kulturno-zabavnom programu.

Za složiti savršen aranžman nije dovoljno samo lijepo cvijeće, potrebno je puno mašte i rad vještih ruku. Vještinu aranžiranja pokazat će nam cvjetne aranžerke Nives Stančin Oros i Suzana Lonjak.

Želite li sami pokušati aranžirati? Prijavite se na radionice aranžiranja i otkrijte aranžera u sebi pod učiteljskom palicom Neila Whitakera, gosta predavača iz Velike Britanije.

Sastavni dio Festivala postala je i modna revija. Raskošan spoj tradicije i suvremenog designa ove godine nam prezentira etno-dizajnerica Mina Petra.

Djeca tradicionalno svake godine sudjeluju na Festivalu cvijeća a poseban naglasak je na razvijanu ekološke svijesti i ljubavi prema prirodi. Svake godine na korzu sudjeluje 200 mališana iz dječjih vrtića Zadarske županije.

Najmlađi posjetitelji Festivala mogu uživati u maštovitom dječjem programu: u kreativnim radionicama, mađioničarskim predstavama i plesnim nastupima.

Zaplešite Tango uz grupu Vatra koja nas zabavlja u subotu, 28.04. Talentirana Mija Dimšić zabavljat će nas u nedjelju, nakon dječjeg korza.

Uživajte u neodoljivim bojama, lepršavim haljinama, suncu, mirisu cvijeća, letu leptira i osmjehu djeteta.

Od 27. do 29. travnja u Sv. Filip i Jakovu bit će prezentirano cvijeće u svim oblicima, a Vi se trebate samo nasmiješiti i dan će biti druge boje.

"Vidimo se na 18. po redu Festivalu cvijeća zadarske županije" - poručuju iz TZ-a Sv. Filipa i Jakova.

Komentari