Seminar u NP Paklenica: Pustolovni turizam, 17. i 18. 2.

Ako si nezaposlen ili tražiš nove izazove i suradnje, voliš aktivni boravak u prirodi i govoriš barem jedan strani jezik, VMD putnička agencija poziva na seminar o pustolovnom turizmu u prostorima JUNP Paklenica (Dr. Franje Tuđmana 14a, Starigrad)...

Edukacija je za polaznike besplatna, a održati će se tijekom vikenda 17-18.02.2018, u subotu i na izletu u NP Paklenica u nedjelju, a jedini trošak predstavlja ulaznica u Nacionalni park, po povlaštenoj cijeni, odnosno po osobi - 15 kuna.

Glavna tema događanja biti će mogućnosti zaposlenja i suradnje na tržištu rada u adventure turizmu u RH, s posebnim fokusom na suradnju s VMD timom u sezoni 2018. i budućnosti. Govorit će se o poslovima vođenja i/ili razvoja pješačkih i biciklističkih tura, koje VMD putnička agencija uspješno organizira već preko 20 godina. Radi se o sezonskom poslu koji traje od travnja do listopada, a ture se odvijaju diljem Hrvatske i bliže regije, znanje jednog stranog jezika je obavezni preduvjet, a posebice se traže govornici njemačkog, švedskog i francuskog jezika.

Razgovarati će se o najnovijim trendovima u razvoju aktivnog odmora u HR i svijetu, s posebnim naglaskom na tematski pješački put Via Dinarica Croatia, a važan dio seminara bit će i prezentacija raznolikih mogućnosti edukacije za vođenje u pustolovnom turizmu, posebice tečajeva i edukacija koje organiziraju Komisija za vodiče HPS-a i Istarska razvojna turistička agencija.

Komentari