Radionice Neila Whittakera uoči Festivala cvijeća

Neil Whittaker najbolje je britanski cvjetni dizajner i jedan od najnagrađivanijih cvjetnih dizajnera današnjice.

Osvojio je mnoge nagrade, prvenstva i priznanja po cijelom svijetu, a na posljednjem Interflora World Cup-u u Berlinu 2015. ostvario je svoj najveći uspjeh: drugo mjesto na svijetu.

Vrijedi podsjetiti da je Interflora World Cup najprestižnije natjecanje cvjetnih dizajnera i održava se svake četiri godine.

Kao izniman učitelj Neil Whittaker održava seminare, radionice i demonstracije te svoje znanje prenosi drugima po cijelom svijetu.

Osim toga, angažiran je i kao ambasador za Smithers-Oasis, surađuje s National Association of Flower Arrangers, radi za razne TV-postaje, kao što su MTV i BBC, piše knjige i surađuje s mnogim svjetski poznatim dizajnerima.

U sklopu ovogodišnje osamnaeste po redu manifestacije Festival cvijeća Zadarske županije u Sv. Filip i Jakovu održat će seminar/demonstraciju na temu "Vjenčanja – detalji" i pokazati najnovije trendove i ideje u izradi sitnih ali bitnih detalja koji vjenčanja čine doista posebnima.

Seminar/demonstracija namijenjen je cvjećarima, ali i svima onima koje žele naučiti više o cvjetnom dizajnu i tehnici aranžiranja.

Datum: 26. travnja 2018. Trajanje: 9,30-13,00 sati/14,00 do 17,00 sati; Participacija: 750,00 kuna; Rezervacija obvezna.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano