Udruga Odrastanje Zadar: Rad na sebi u ciklusu radionica...

Udruga Odrastanje iz Zadra najavljuje nam novi ciklus poučnih radionica osobnog rasta i razvoja!

Radionice su namijenjene svima koji žele "raditi na sebi" i biti konstruktivniji u svojim odnosima i odnosu prema samome sebi. U životu se vrlo često se nađemo u situacijama da ne znamo kako reagirati, povrijeđeni nečijim postupcima.

"Odjednom uvidimo kako ponavljamo iste "greške", ali ne znamo kako si pomoći. Konstruktivno se nositi s izazovima i teškoćama koje nam dolaze u životu znači prvenstveno razumjeti bolje samoga sebe, svoje skrivene "drivove", emocije, razumjeti svoju djecu, partnere, prijatelje i kolege, tek kad imamo tu vrstu svjesnosti možemo nešto mijenjati!" - ističe Voditeljica udruge, liječnica školske medicine, Polona Bencun Gumzej, inače geštalt psihoterapeut, apsolvent integrativne psihoterapije za djecu i adolescente sa završenom edukacijom iz područja obiteljskog savjetovanja pod vodstvom poznatog danskog obiteljskog psihoterapeuta J. Juula.

Radionice će se održavati 2x mjesečno u prostorijama udruge Odrastanje, a svi zainteresirani se mogu javiti na mail putzivota.com.hr@gmail.com ili na tel. 091 465 2433.

Neke iz niza tema radionica su:

-Na koji način odnos s roditeljima utječe na ovo što danas jesmo?

-Emocije

-Granice

-Odgovornost

-Snovi

-Mehanizmi obrane

-Kako biramo partnere i zašto?

-Seksualnost

-Emocionalna i socijalna inteligencija - kako je povećati...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano