Savjetovanje upravitelja nekretninama u hotelu Kolovare

Udruga Upravitelj, koja okuplja 86 vodećih upravitelja iz cijele Hrvatske, i ove godine organizira redovito savjetovanje koji će se od 18. do 21. travnja 2018. održati u Zadru, u hotelu Kolovare.

O važnosti ovog skupa govori i podatak kako je riječ o najznačajnijem godišnjem susretu upravitelja, ali i jedinoj takvoj konferenciji u Republici Hrvatskoj i široj regiji.

Udruga, čiji članovi održavaju više od 80% stambenog fonda u RH, tijekom cijele godine intenzivno prati sva događanja vezano za upravljanje zgradama te surađuje sa svim relevantnim institucijama i stručnjacima iz tog područja.

"Našu djelatnost i ovaj skup svojim pokroviteljstvom i najavljenim sudjelovanjem u predavanjima i ove godine podupire Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, HGK, Građevinski fakultet." - navodi se u priopćenju Udruge.

Tako će se i na ovom Savjetovanju govoriti o najaktualnijim temama iz upraviteljske prakse, zakonski okvirima vezanim za vlasništvo i zaštitu osobnih podataka, korištenju sredstava iz EU fondova za energetsku obnovu zgrada, promjeni uređaja za grijanje, pravilnicima i drugo.

Također, ističu, kako će na savjetovanju sudjelovati i upravitelji iz regije (BIH, Srbija, Slovenija, Makedonija, Austrija, Latvija) koji će nam se pridružiti na Okruglom stolu međunarodne razmjene iskustva u upravljanju stambenim zgradama.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano