Gala koncert Tereze Kesovije 15. svibnja u HNK

Naša velika glazbena diva Tereza Kesovija obilježit će 60 godina svoje prestižne karijere velikim koncertnim spektaklom pod nazivom "To sam ja" u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru 15. svibnja s početkom u 20 sati.

Koncertom će objediniti redom najznačajnije pjesme koje su obilježile njezinu brilijantnu glazbenu karijeru a ujedno i glazbenu povijest Hrvatske koju je promovirala diljem svijeta.

Tereza Kesovija uistinu je jedna od najvećih glazbenih diva što potvrđuju i nebrojene nagrade struke i publike, preko 1000 snimljenih pjesama redom najeminentnijih autora, brojni nastupi diljem svijeta a ponajviše vjerna publika koja iznimno cijeni njenu nadasve neponovljivu interpretaciju i nezaustavljivu energiju kojom ova diva jednostavno osvaja svakog slušatelja.

Iznimna nam je čast što možemo najaviti ovaj glazbeni spektakl koji će Tereza Kesovija nesumnjivo prirediti 15. svibnja u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru. Nastavak je to njezine slavljeničke turneje kojom će zasigurno obići još poneke gradove Lijepe naše, jer slaviti 60 godina takve impozantne karijere zaista je velika stvar.

Ulaznice po cijeni od 80 i 100 kn potražite na www.eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, te na blagajni HNK (radnim danom od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati, te subotom od 11 do 13 sati).

Komentari