Promocija prvostupnika Odjela za fran. i iberoromanske studije
Foto Unizd

Na Sveučilištu u Zadru u petak, 13. travnja održana je svečana promocija prvostupnika francuskog jezika i književnosti te španjolskog jezika i književnosti.

Promovente koji su svoj studij, ili njegov prvi dio, završili do 31. prosinca prošle godine, pozdravili su pročelnik Odjela za francuske i iberoromanske studije doc. dr. sc. Tomislav Frleta, promotor Odsjeka za Francuski jezik i književnost dr. sc. Frano Vrančić, promotor Odsjeka za iberoromanske studije dr. sc. Mario Županović te voditeljica svečanosti doc. dr. sc. Ivana Lončar.

"Nadam se da su vam tri prve godine studija prošle lijepo, da ste naučili dosta toga, ne samo u kurikularnom dijelu, nego i da ste se prilagodili visokoškolskom načinu učenja, da ste upoznali dobre ljude, profesore i kolege. Mnogi od vas nastavljaju svoj studij na našem odjelu, vjerujem da će završetak studija biti ostvarenje vaših snova te da ćete se što prije zaposliti" - rekao je u prigodnom govoru dr. Frleta.

U svojoj prisezi prvostupnici su obećali kako će sve svoje snage upotrijebiti za dobro svog naroda, kao i da će sve svoje snage uložiti kako bi stečeno znanje na ovom Sveučilištu i dalje, teorijskim i praktičnim radom, produbljivali i razvijali te pridonosili napretku i boljem životu hrvatskog naroda.

Promovirani su: Ana Baričević, Valentina Bartolčić, Anamarija Brnardić, Mitja Bulatović, Anamarija Capek, Julijana Čikara, Monika Ćuto, Antonia Dežmalj, Kristina Gulan, Ivona Janković, Ivana Jelinić, Kristina Kale, Anette Klarić, Karmen Kovačević, Klara Kožul, Aleksandar Krivokapić, Fani Marđokić, Lorina Mastelić, Anita Pavić, Dijana Pavoković, Lucija Petrić i Ivana Špika.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano