NOVA ĐAČKA ZLATNA MEDALJA: Atletičari OŠ Smiljevac prvaci RH!

Izađimno na prozore i Večeras je naša fešta...

Nakon što su nas nedavno naslovom najboljih u zemlji obradovali košarkaši Gimnazije Franje Petrića- MIOC, u natjecanju srednjih škola, koji su u finalu, u neizvjesnoj završnici, pobijedili ekipu 3. Gimnazije Zagreb, rezultatom 44 - 42, a isto tako i OŠ Šime Budinića među osmoljetkama, nova zlatna đačka medalja stigla je u utorak u Donatov grad!

"Poželjeli smo im sreću i uspjeh na državnom prvenstvu, a uzvratili su nam na najbolji način!!! OŠ SMILJEVAC ZADAR POBJEDNIK JE DRŽAVNOG PRVENSTVA U ATLETICI! Velike pohvale i čestitke natjecateljima i voditeljici momčadi prof. Darinki Kotlar!!" - izvijestili su na službenoj Facebook stranici iz Županijskog saveza školskog sporta Zadarske županije, ne bez ponosa.

Kolajnama tu nije i kraj, niti ih manjka, pa je OŠ BENKOVAC netom postao pobjednik Državne poluzavršnice u futsalu skupine Jug za 5. i 6. razrede! Sretno na Državnom finalu u Vinkovcima!

Tehnička škola Zadar završila je nastup na državnom prvenstvu u futsalu na 4. mjestu, a čestitke idu i učenicama Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole -EBTŠ na uspješnom nastupu i osvojenom 4. mjestu u nacionalnom natjecanju srednjih škola u futsalu cura. Prije toga broncu na državnom prvenstvu iz futsala uzeli su i talentirani dječaci iz ŠK Benje Zadar.

Bravo mladi đaci sportaši. Nek' se igra, nek' se piva...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano