Uhvaćene dvije kradljivice

Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19 i 31-godišnjakinjom koje se sumnjiči za više kaznenih djela.

Tako se 19-godišnjakinja sumnjiči za krađu novčanika kineskoj državljanki, u subotu u Širokoj ulici u Zadru.

Kako je kod njih pronađen specijalni provalnički alat za provale u stanove i kuće i kako je tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno da su proteklih nekoliko dana na Poluotoku i Voštarnici u Zadru ulazile u stambene zgrade i planirale provale, protiv njih se Državnom odvjetništvu podnosi i kaznena prijava zbog dogovora za počinjenje kaznenog djela.

Jučer tijekom noći, u Murvici Donjoj, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 36-godišnjaka te otuđio nekoliko tisuća kuna.

U noći sa subote na nedjelju, u Suhovarama, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 75-godišnjakinje te otuđio nekoliko tisuća kuna.

U noći sa subote na nedjelju, u Zatonu, nepoznati je počinitelj iz apartmana kojeg koristi 47-godišnji mađarski državljanin otuđio novčanike i novac, vrijedne nekoliko desetaka tisuća kuna.

U subotu prijepodne, u Ulici Madijevaca u Zadru, nepoznati je počinitelj iz ručne torbe 59-godišnjakinje otuđio novčanik s dokumentima i novcem.

Tijekom proteklog vikenda, u Sukošanu, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 74-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Jučer u ranim jutarnjim satima, u Viru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 23-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Komentari