U ponedjeljak koncert kršćanske pop glazbe

U ponedjeljak, 16. srpnja na Narodnom trgu s početkom u 21 sat održat će se tradicionalni koncert kršćanske pop glazbe.

Najavili su to iz udruge "Stihovi i Note" koja organizira koncert, a pokrovitelji su Grad Zadar, TZ grada Zadra i Zadarska županija.

"Ovo je jubilarni, već peti koncert u našem gradu Zadru i pokazalo se da je pun pogodak da ga se uvrsti uz ostale programe za vrijeme turističke sezone. Dokaz tome je veliki broj posjetitelja koji će i ove godine imati prilike poslušati autorske skladbe naših glazbenika i repertoar pop kršćanskih skladbi poznat široj javnosti" - kaže Vesna Benić iz Udruge.

Od zadarskih izvođača nastupat će A.K.A. Crescendo, Tea Vidaić, Sanella Bačić i Vesna Benić dok je gost večeri grupa "RiM" iz Zagreba.

Glazbeni stil grupe "RiM" je kršćanski rock, ističe Benić, a uz autorske skladbe na repertoaru imaju i obrade poznatih kršćanskih standarda ali produhovljene skladbe poznatih izvođača poput Bon Jovi, U2, Eric Clapton i drugi.

Članovi grupe su: sestre Ružica (vokal) i Maja Nedić (klavijature), tata Slavko Nedić (gitara) glazbeni urednik emisije Sacro ritam HKR, Ivan Štorek (klavijature, gitara), Marijo Bilić (bas gitara) te Benedikt Berić (bubnjevi).

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano