U ponedjeljak koncert kršćanske pop glazbe

U ponedjeljak, 16. srpnja na Narodnom trgu s početkom u 21 sat održat će se tradicionalni koncert kršćanske pop glazbe.

Najavili su to iz udruge "Stihovi i Note" koja organizira koncert, a pokrovitelji su Grad Zadar, TZ grada Zadra i Zadarska županija.

"Ovo je jubilarni, već peti koncert u našem gradu Zadru i pokazalo se da je pun pogodak da ga se uvrsti uz ostale programe za vrijeme turističke sezone. Dokaz tome je veliki broj posjetitelja koji će i ove godine imati prilike poslušati autorske skladbe naših glazbenika i repertoar pop kršćanskih skladbi poznat široj javnosti" - kaže Vesna Benić iz Udruge.

Od zadarskih izvođača nastupat će A.K.A. Crescendo, Tea Vidaić, Sanella Bačić i Vesna Benić dok je gost večeri grupa "RiM" iz Zagreba.

Glazbeni stil grupe "RiM" je kršćanski rock, ističe Benić, a uz autorske skladbe na repertoaru imaju i obrade poznatih kršćanskih standarda ali produhovljene skladbe poznatih izvođača poput Bon Jovi, U2, Eric Clapton i drugi.

Članovi grupe su: sestre Ružica (vokal) i Maja Nedić (klavijature), tata Slavko Nedić (gitara) glazbeni urednik emisije Sacro ritam HKR, Ivan Štorek (klavijature, gitara), Marijo Bilić (bas gitara) te Benedikt Berić (bubnjevi).

Komentari