Ludilo na Zrću: Traje Sonus festival

Na Zrću traje poznati Sonus festival koji se šestu godinu za redom održava u tamošnjim klubovima.

Na specijalnom otvorenju festivala koje se održalo u punom NOA Beach klubu uz svjetski poznatu FUSE ekipa iz Londona posjetitelji su proslavili početak još jednog Sonusa koji svake godine okuplja goste iz više od 60 zemalja svijeta.

Nakon nultog dana, održan je i prvi dan Sonusa u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso gdje je nekoliko tisuća ljudi plesalo uz zvuke svjetskih zvijezda, The Martinez Brothers koji su imali cjelovečernji set s Jamie Jonesom, Pan-Pota, Amelie Lens, Nastie, Eats Everything, Len Fakija, Andrea Olive, Jackmastera te domaćih snaga – Marine Karamarko, Andree Ljekaja i Marka Ješovnika Yesha. Jučer je održan I prvi boat party sa osnivačem Fuse London ekipe – Enzom Siragusom na kojem su posjetitelji plovili Jadranskim morem I pod otvorenim nebom uživali u višesatnoj vožnji I odličnoj glazbi.

U narednih 4 dana očekuje se nastup još 50-ak izvođača koji će nastupiti u klubovima, na afterima i boat partijima. Do subote, 25.08. kad završava Sonus, nastupit će Solomun, Maceo Plex, Marco Carola, Loco Dice, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Pan-Pot, Adriatique, Âme DJ, Dixon, Peggy Gou, Rødhåd, Charlotte De Witte, Adam Beyera, Recondite, Stephan Bodzin live, Joseph Capriatti, Butch, Chris Liebing, Praslesh, Rhadoo, Tale Of Us, Craig Richards, Boris Brejcha, Jannifer Cardini i mnogih drugih, kao i regionalne DJ snage.

Festivalske i dnevne ulaznice po povoljnijoj cijeni za regionalne posjetitelje dostupne su na ulazu u festival na Zrću.

Komentari