Brojni nastupi zadarskog Libreta

Glazbeni studio Libreto bio je vrlo aktivan proteklog ljeta.

Naime, zajedno s Dječjim plesnim zborom Libretići ostvarili su zapažen nastup na Prokurativama početkom srpnja, a predstavili su se autorskom skladbom "Jedno ljeto za nas" (Ivana Begović/Ivana Begović/Renato Babić/Ivan Grancarić) te pobrali velike simpatije i komplimente i publike i svojih glazbenih kolega iz svih dijelova Lijepe naše. Pjesmu očekuje i videospot koji će biti, kažu nam iz Libreta, nešto do sada najbolje što su napravili u vizualnom smislu.

Nove pjesme

No Zbor u novoj, predstojećoj sezoni najprije očekuje rad na novim skladbama, studio, novi program, nastupni kalendar, pa i više novih video uradaka.

Najavljuje za ovu godinu velike planove, samo nam još ne smiju otkriti one najslađe i najznačajnije detalje... Nedavno su uvršteni i u najslušanije Glazbene hitove (4) Dječje televizije s pjesmom "zadarska bajka", a prethodno je ta čast pripala skladbi "Prva ljubav to je". I nadalje se nalaze na Top listi Dječje tv sa skladbama "Moj tata voli rock and roll" te "Pjesma cvijeća" koja se emitira neprestano, i tijekom ljetnih mjeseci.

Nadalje, sa svojim su solisticama, Anteom Jakešević; Hanom Grubić, Katarinom Mikulec, Natali Kraljić i Enom Nimčević sudjelovali na čak tri glazbena festivala u izuzetno profesionalnoj i sjajno odrađenoj organizaciji gospodina Zdenka Sarađena, a natjecatelji su dolazili iz raznih dijelova Hrvatske, u velikom dobnom rasponu.

Ukupno su ostvarili čak 15 odličnih nastupa, uz to osvojili i 4 vrijedne nagrade. Dakle, pobijedili su na osmom po redu Vir festu 2018. (pobjedu je odnijela Hana Grubić s izvedbom pjesme Walkin’ on sunshine dok je Katarina Mikulec, inače i članica popularnih Libretića, odnijela Nagradu za najbolji scenski nastup.

Na već tradicionalnom, 22. po redu Festivalu vokalnih talenata u Stankovcima Grand prix, odnosno prvu nagradu stručnog ocjenjivačkog suda odnijela je Libretica Katarina Mikulec dok je Nagradu za najbolji scenski nastup dobila također članica DZ Libretići - Mirjana Govorčin.

Festival u Mandrama na otoku Pagu bio je nenatjecateljskog, revijalnog karaktera.

Rezultati

"Izuzetno smo zadovoljni svim postignutim rezultatima do sada, od srpnja do gotovo preko polovice kolovoza. Duboko vjerujemo u to da se svaki iskreni trud, rad i vjera u tu predivnu dječicu i mladost isplate, a naši do sada postignuti rezultati govore dovoljno sami za sebe. Uvijek im nastojimo pružiti najbolje od sebe i od onoga što je ostvarivo, u pedagoškom, tehničkom i iskustvenom smislu" - rekla je voditeljica Ivana Begović Habuš.

"Osobno uvijek volim reći da najbolje tek dolazi i da se veoma veselim povratku stalnih članova u svoje "pjevačke redove", kao i nekim novim talentiranim licima koje uglavnom scautiramo putem pažljivog preslušavanja raznih festivala, priredbi i sl., kao i javno otvorenih audicija. Stoga, za svega koji dan, ako se želite pridružiti našim zvjezdicama - pratite nas u medijima i nemojte propustiti svoju priliku i mjesto u našem čarobnom Libreto studiju, budući da samo što nismo otvorili nova upisna mjesta, a primamo dječicu od najmanje dobi pa sve do studentskih klupa" - poručila je.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano