Pronađeno tijelo nestalog 27-godišnjaka

U koordiniranoj potrazi pronađeno je beživotno tijelo nestalog turista, M.K. (rođen 1991. godine), državljanina Republike Hrvatske.

Rezultat je to koji priopćava Ministarstvo mora, prometa i infrasrukture, a nakon završene potrage.

Tijelo je pronađeno 10. srpnja u 18.05 sati u okviru organizirane potrage na poziciji oko 1 nautičke milje sjeverno od uvale Gorička, gdje je ranije danas pronađen napušteni jet-ski nestaloga.

MRCC Rijeka je o pronalasku obavijestila Pomorsku policiju Zadar te Policijsku upravu Ličko - senjsku, nakon čega su je tijelo u 18.50h ukrcano na spasilačku brodicu LI Starigrad - Paklenica te prevezeno u mjest Starigrad - Paklenica i predano u daljnje postupanje policijskim službenicima.

Podsjetimo, akcija je pokrenuta slijedom zaprimljene dojave o nestanku M.K. a koji je jučer popodne sa sportsko - rekreativnim plovilom tipa jet-ski pogonske snage 171 kW, Hrvatske zastave isplovio iz smjera Novog Vinodolskog prema Zrću, na otoku Pagu.

Od tud se posljednji puta telefonski javio prijateljima i članovima obitelji u ponedjeljak, 9. srpnja u 20.00 sati, od kada su sa njim izgubili svaki kontakt te je sutradan oko 10.00 sati prijavljen njegov nestanak.

Komentari