Crikvenica: Cvjetno-slatki dani

Crikvenica poziva na nadolazeće slatke dane, zanimljivu manifestaciju koja uvijek privuče veliki broj posjetitelja.

Naime, od 13. do 16. rujna slijede šesti po redu "Cvjetno – slatki dani". Prekrasne boje cvijeća, primamljivi mirisi u zraku, fine slastice – najkraći je opis onoga što vas očekuje u Crikvenici, kažu organizatori.

Većina programa će se održavati na Trgu Stjepana Radića, na kojemu će svaki dan od četvrtka do nedjelje, i to od 8 do 19 sati, biti Sajam cvijeća.

U petak, 14. rujna, u Gradskoj vijećnici će se održati predavanje na temu "Uređenje okućnica privatnih iznajmljivača" od 18 do 19:30 sati. Svi ste dobrodošli!

Najzanimljivije će biti u subotu, 15. rujna, kada sve posjetitelje od 9 do 13 sati na glavnom trgu očekuje prodajna izložba kolača, sladoleda i ostalih slastica. U 9 sati započinje i radionica izrade autohtonih slastica, a glazbeni sastav Baruffa zabavljat će od 9:30 sati.

"Kako naši najmlađi ne bi bili zakinuti, od 10 sati će moći uživati u dječjoj predstavi, nakon koje će biti nagrađeni balonima. Potom slijedi zabavni program uz ranije spomenuti glazbeni sastav" - poručila je Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice.

Sva četiri dana trajanja manifestacije pojedini hoteli i ugostiteljski objekti u Crikvenici, Dramlju, Jadranovu i Selcu imat će bogatu ponudu kolača, sladoleda i ostalih slastica, čiji će glavni sastojak biti čokolada ili osvježavajuće voće.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano