L. Marinović: Futsal A selekcija žena spremna za povijesni sraz!

Mušku nogometnu A vrstu smo ispratili u Španjolsku s puno optimizma, na žalost dočekali smo je u povratku pokisli nakon debakla i poraza na "pola duzine" protiv domaćina 6-0...

Ništa. Okrećemo se ženama. Nogometašicama na malim terenima. Danas, u srijedu, počinju kvalifikacije za europsko prvenstvo 2019. godine u Karlovcu A futsal reprezentaciji, i to odmah prvom utakmicom u Dvorani Mladosti (uživo na HNTV), protiv Slovenije u 19:00.

Sutra, 13.09. na rasporedu je druga utakmica, protiv Švedske, u 19:00, a treća je na programu u subotu 15.09. protiv Ruskinja, također u 19:00. Nakon prvog dijela priprema priređenih u Delnicama 17-22.08. ostatak je odrađen u Zagrebu gdje su se cure okupile u ponedjeljak, 10. rujna.

"Od tada se nalazimo u Jastrebarskom,tu su smještene sve reprezentacije s koma se susrećemo narednih dana. Pripreme su odrađene vrlo dobro, djevojke su trenirale odlično, bilo je dosta naporno, ali se nadamo da će se to sve vratiti kad krenemo s utakmicama. Idemo utakmicu po utakmicu, bitno je pozitivno otvoriti prvu sa Slovenkama. Tu očekujemo povoljan rezultat kako bi nam bilo lakše igrati u ostalim susretima. Sve tri reprezentacije imaju dobre ekipe i kvalitetu, mogu biti jako nezgodne, pogotovo Rusija koja ima odličnu reprezentaciju, ali naš izbornik Jakov Ungarov je sve dobro posložio u vrlo dobar sastav. Cure su jako motivirane jer su napokon dobile priliku predstavljati svoju domovinu u nacionalnom dresu, a utakmica sa Slovenijom će biti i prva službena u povijesti ženske futsal reprezentacije, presretan sam da sam dio tima" - otriva nam i upoznaje nas trener Luka Marinović, pomoćnik izbornika i šef stožera Super Chicksa iz Poličnika.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano