Koncert Đanija Stipaničeva i Renate Sabljak 22. srpnja

Đani Stipaničev, zvijezda domaćih rock-opera i mjuzikala, zajedno s dugogodišnjom suradnicom, kazališnom glumicom sjajnog vokala Renatom Sabljak nastupit će na Poljani Šime Budinića ispred crkve sv. Šime u nedjelju, 22. srpnja 2018. godine s početkom u 21 sat. Ulaz na koncert je besplatan.

Najavljuje to organizator koncerta Turistička zajednica grada Zadra.

Đani Stipaničev poznat je kao pjevač s prepoznatljivim glasovnim mogućnostima. Pored toga što je uspješni pjevač, poznat je i kao kazališni glumac. Izdao je tri albuma, nastupao je na brojnim festivalima diljem Hrvatske i dobitnik je brojnih nagrada. Sudjelovao je tri godine u televizijskoj emisiji "Zvijezde pjevaju" gdje je bio mentor.

Renata Sabljak je pjevačku karijeru započela 1992. godine u dobi od 15 godina. Obrazovanje je stekla na Akademiji dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, završni semestar glume na Sveučilištu Ohio, SAD, a solo pjevanje diplomirala je u glazbenoj školi Blagoje Bersa. Njezin umjetnički put odvija se i na kazališnim daskama u matičnoj kući Kazalište Komedija.

Sabljak je izvela međimursku pjesmu "Daj mi, Bože, joči sokolove" na inauguraciji hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović 2015. godine. Na mnogobrojnim festivalima je također bila zapažena, poput Šibenskog festivala.

Renata i Đani ujedinili su svoje fantastične vokale i iznjedrili prelijepu ljubavnu pop baladu "Ako nam ljubav preživi noć" koja osvaja na prvo slušanje! Da je to uistinu tako, potvrđuje njihov visoko pozicioniran višemjesečni boravak na službenoj top listi radijskog emitiranja domaće glazbe HR top 40.

Pjesma "Ako nam ljubav preživi noć" je izabrana za novi singl s nedavno objavljenog, četvrtog po redu Đanijevog albuma Bajke. Singl je to koji je s lakoćom osvojio radijski eter, ali i srca slušatelja.

Đani i Renata su sjajan tandem i u nastupu pršte pozitivnom energijom i prijateljskim ozračjem.

Komentari