OLIMPIJSKI DAN U OŠ SMILJEVAC: Prvi sam! Prvak!

Trči, vuci, skoči, baci, hitaj...

"Prvi sam! Prvak!" - ne može se opisati riječima radost kakvu je iskazao tamnokosi mladac u majici, dresu s prepoznatljivim hrvatskim kvadratićima s likom - koga doli- Luke Modrića.

"Isprintao" je najbrži zadanu pokaznu dionicu na spravi ergometra VK Jadran, a onda se onako zadihan, ali neumoran, pun volje, želje i adrenalina svojstvena dječacima njegova uzrasta, pridružio kolegama i kolegicama nadomak mreže, hvatišta, zaletišta, u dvorani i izvan.

Povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, danas, u ponedjeljak, 10. rujna, Osnovna škola Smiljevac tradicionalno je organizirala brojna đačka sportska događanja u kojima se aktivno našlo oko 1000 učenika i učenica iz tridesetak razrednih odjeljenja, ali i razigranih, veselih i nasmijanih malaca, naravno i nastavnika, iz PŠ Briševo i Murvica.

Nadmetalo se i podučavalo,uz goste iz gradskih i lokalnih klubova i udruga, informativno i ogledno, prijateljski na terenu, kako i priliči duhu prigodna nadnevka, i "tribinama", u veslanju, tenisu, hrvanju, potezanju konopa, košarci, nogometu i inim disciplinama, kao i sličnim veselim zanimacijama...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano