Hani Sakas posjetio Elvisa Nakića, predsjednika KBK Benkovac
Elvis Nakić, predsjednik KBK Benkovac

Proteklog vikenda, grad Zadar i Zadarska županija, imali su čast ugostiti predsjednika izraelskog Kickboxing saveza, Hanija Sakasa. Njega je primio Elvis Nakić, predsjednik kickboxing kluba Benkovac, koji je 90-ih godina pokrenuo kickboxing u Zadarskoj županiji.

Sakas je prvi put posjetio našu Zadarsku županiju i gradove Zadar i Benkovac 2006. godine, gdje je trener Nakić organizirao prvo Svjetsko prvenstvu za kadete i juniore, kako u našoj županiji, tako i u Hrvatskoj. Nakon te vrlo uspješne organizacije, nekoliko godina za redom, Sakas se sa svojim timom vraćao našu županiju, gdje se organizirao jedinstveni borilački ljetni kamp u Europi i to u gradu Biogradu n/m kojeg je osmislio i vodio trener Nakić.

Borilački spektakl

Prilikom ovog posjeta, Sakas i Nakić su razgovaral i dogovorili vrhunski borilačka spektakl između Hrvatske i Izraela koji će se održati 1. kolovoza 2015. povodom Dana Domovinske zahvalnosti. Taj spektakl zasigurno će obogatiti ljetnu turističku sezonu 2015. godine. Nakon završnog dogovora, ova dva svjetski priznata majstora, Nakić je obavio razgovor s gradonačelnikom jednog od najuspješnijh turističkih gradova na Jadranu.

Ono što svakako treba istaknuti je kako će navedena priredba biti organizirana na izuzetno profesionalnoj razini, počevši od medijske praćenosti, kako kod nas, tako i u Izraelu preko svih portala borilačkih sportova, do svih detalja samog koncepta večeri poput uređenja stadiona i ringa u kojem će se borbe odvijati, VIP stolova za sponzore i VIP uzvanike, ulaza i dolaska boraca do ringa praćeni glazbom i raznim efektima, velikim led-zidom.

Svakako treba naglasiti kao će uz dogovor s gradonačelnicima na priredbu biti pozvana i izraelska veleposlanica u RH, Zine Kalay Kleitman kao počasna gošća. Također će se po prvi put u organizacijama ovakvih večeri putem interneta izravno prenositi čitav događaj (Live Stream), te će se pomoću društvenih mreža i odabranih borilačkih portala u sam projekt uključiti široka masa zaljubljenika u borilačke sportove. Osim toga, nema sumnje da će ovako organiziran događaj, privući brojne strane i domaće goste među kojima sigurno ima poklonika borilačkih sportova, budući će se u promidžbene svrhe izraditi jumbo plakati i letci uz standardno oglašavanje putem radijskih i TV kuća.

Nakon dogovora s gospodinom Sakasom i sklopljenog ugovora s gradom domaćinom priredbe, odmah se kreće s prezentacijom i promocijom dogovorenog borilačkog spektakla diljem svijeta. Izrada jumbo plakata i video uratka koji će se staviti na You tube.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano