HUMANA UTRKA: Žene za Udrugu žena oboljelih i liječenih od raka!

Sport&Moda trgovina 4She u suradnji sa Školom trčanja Zadar organizira prvu rekreativnu utrku samo za žene u subotu 06.10.2018., na Dan ružičaste vrpce, sa startom u 11 sati na Kolovarima...

Dužina utrke je 4 km, a trči se uz more od plaže preko Karme s okretom u uvali Bregdetti. Cijena startnine je 90 kn. Prijaviti se mogu putem linka https://stotinka.hr/hrv/utrka/2246/prijava_na_utrku .

"Ovim putem pozivamo sve dame da nam se pridruže na ovoj jedinstvenoj utrci humanitarnog karaktera i podrže akciju Dan ružičaste vrpce čiji je glavni cilj upozoriti na važnost ranog otkrivanja raka dojke, pa će i 20 kn iz startnine biti donirano udruzi Sve za nju, žena oboljelih i liječenih od raka" - poručili su i pozvali domaćini događanja.

Svaka će trkačica dobiti majicu utrke, a start-paketi će biti bogati proizvodima sponzora. Prije starta organizirat će se i tombola za sudionice koje će imati prilike osvojiti vrijedne darove, a najbolje trkačice čekaju nagrade Sport&Moda trgovine 4She, kao i ostalih tvrtki koje su podržale ovu utrku žena. Sponzori su pak: Sport&Moda, Zdrava navika, Grawe, Dukat Fit, L'Occitane, Otp banka, Naturel, Natural Wealth,Smart Water, NextBike, Nike i City Galleria.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano