IVAN SANTINI: Idemo po bodove kod Španjolaca...

Napadač Vatrenih Ivan Santini ponudio je svoje viđenje prijateljskog susreta s Portugalcima, koji je završio bez pobjednika (1:1)...

"Utakmica je bila teška, protiv tehnički dobrog Portugala koji je igrao kod kuće i držao posjed lopte, s obzirom na broj novih igrača u Hrvatskoj i na kratko vrijeme provedeno zajedno, mislim da je dobro što smo se uspjeli na kraju obraniti i ne izgubiti" - kazao je zadarski internacionalac.

"U tih tridesetak minuta uglavnom sam imao obrambene zadatke, i nadam se da će u idućim utakmicama napadački dio ipak više doći do izražaja. Ipak, moramo biti zadovoljni i trebamo gledati pozitivne stvari" - naglašava.

Liga nacija i Španjolska...

"I to će biti težak okršaj jer su Španjolci među najboljim reprezentacijama svijeta, igraju slično poput Portugala, s velikim posjedom lopte, a imaju i prednost domaćeg terena. No, uz malo sreće možemo do bodova" - ne skriva optimizam.

Ozljeda Domagoja Vide na sreću nije teža...

"Izgledalo je neugodno, ali nadam se da će se što prije vratiti na travnjak. Umjesto njega odlično je odigrao Jedvaj i nema straha" - zaključio je pak u pozitivnom tonu razgovor za službenu stranicu HNS-a.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano