XXL GALERIJA: Spektakularno otvorenje Adventa

Koncert grupe Magazin i spektakularni vatromet bili su šlag na torti otvorenja četvrtog Adventa u Zadru u petak, 30. studenog na Trgu Petra Zoranića.

Da će sama svečanost otvorenja biti poseban doživljaj bilo je jasno još u ranim večernjim satima, kada se rijeka ljudi, Zadrana i gostiju Zadra, počela slijevati prema centralnom adventskom trgu.

Ispred svih adventskih kućica tražilo se slobodno mjesto koje je bilo ravno dobitku na lutriji. Bogata ovogodišnja gastro ponuda, koncert vječnog splitske grupe Magazin i njihove simpatične pjevačice Andree Šušnjare koja je na otvorenje stigla izravno sa zadarskog klizališta na Višnjiku, očito su bili dobitna kombinacija za sinoćnji dobar štimung.

Sve Zadrane i goste zadarskog „Adventa“ s bine je uoči koncerta pozdravio prvi čovjek zadarskog turizma, direktor Turističke zajednice grada Zadra Mario Paleka.

"Hvala vam svima što ste došli na otvorenje „Adventa u Zadru“, a posebno je lijepo što ste došli u velikom broju. Svima želim da uživate u našem programu" - kazao je direktor Paleka.

Četvrti zadarski Advent tako je počeo svečanošću otvaranja i koncertom, ali je večernji program nešto ranije još ponudio nastup plesno-akrobatske skupine "CROwd Control" iz Splita.

Šarmantni Splićani – cirkuski akrobata Jan Hajsek, plesačica Sonja Bonačić i gimnastičarka Klara Carev – uspjeli su svojim točkama očarati publiku okupljenu u velikom broju ispred crkve svetog Šime.

Komentari