Krali odjeću po trgovinama

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom kojeg se sumnjiči za ukupno 11 kaznenih djela turističkog kriminaliteta.

Ovog 49-godišnjaka se tako sumnjiči da je u lipnju i srpnju u Biogradu i Sv. Filipu i Jakovu, u sedam navrata provaljivao u kuće, apartmane i bungalove koje koriste strani i domaći turisti, iz kojih je otuđivao strani i domaći novac.

Također ga se sumnjiči i za četiri krađe novca iz objekata smještaja na istom području.

Materijalna šteta iznosi preko 40 tisuća kuna, a protiv 49-godišnjaka Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog teških krađa i krađa.

Policijski službenici II policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom mladića u dobi od 22, 26 i 34 godine koje se sumnjiči za seriju krađa odjeće u prodavaonicama.

Tako ih se sumnjiči da su, u protekla tri dana, u trgovačkom centru u Ulici akcije Maslenica u Zadru, u tri prodavaonice otuđili različite odjevne predmete vrijedne desetak tisuća kuna.

Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34- godišnjakom kojeg se sumnjiči da je prošli tjedan, u kafiću u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Zadru. otuđio novčanik u vlasništvu 30-godišnjakinje.

Jučer prijepodne, u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 77-godišnjakinje te otuđio nekoliko tisuća kuna.

U srijedu poslijepodne, u Starigradu, nepoznati je počinitelj provalio u kamper u vlasništvu 49-godišnjeg državljanina Njemačke te otuđio nekoliko tisuća kuna.

Jučer poslijepodne, u Ulici Put Pudarice u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 43-godišnjaka te otuđio nakit vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna.

Jučer poslijepodne, u Mandrama na Pagu, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 43-godišnjeg poljskog državljanina te otuđio nekoliko tisuća kuna.

Jučer tijekom dana, u Ulici Oko vrulje u Zadru, nepoznati je počinitelj iz stana kojeg koristi 61-godišnji talijanski državljanin otuđio nekoliko tisuća kuna.

Jučer tijekom dana, u Ulici Tina Ujevića u Pagu, nepoznati je počinitelj iz kuće 44-godišnjakinje otuđio dva novčanika i mobitel vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Jučer u večernjim satima, u kafiću u Maslenici, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 19-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Jučer oko 21 sat, u prodavaonici u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio dva ruksaka u vlasništvu 20-godišnjeg državljanina Francuske, vrijedna više tisuća kuna.

Komentari