HAJDUK NA UGLJANU: To je onuaj ponos, želja i gušt za igrun...

...Kada umren umotan u bilo, na Poljud ponesite mi tilo, nek' vijori barjak na kojem piše, Hajduk živi vječno, Bog i niko više..., stihovima popularne pjesme nenadmašnog Vinka Coce, popratila je Barbara Kurtin u FB statusu novu seriju nogometnih fotografija.

U objektivu odlične fotografkinje s otoka Ugljana našle su se prijateljske utakmica tića i papalina kluba domaćina NŠK Sveti Mihovil i Hajduka iz Splita.

"Da, s obzirom na uvjete treniranja njih i naše dice, i da ne treniraju uvik zajedno, bila je to skoro ravnopravan par utakmica. A rezultat je najmanje bitan. Svi su oni samo dica kad svuču dres, iako mi se uvik čini kad su na terenu, da su stariji, veliki. Ali to je onuaj ponos, želja i gušt za igrun. I muoj Nikola živi tuaj san već 5 godin" - kazuje nam je Barbara.

Uz emotivan dodatak:

"Kad dite ne fali nijedan trening u to vrime i ide na svaku pozvanu utakmicu, to znuači živiti i voliti nogomet. Veseliti se kad suigruači duadu gol, a ne biti ljut jer ti nisi. Kad ti je pola dana batuda lopte po kući. Ka ni lopta je igračka neka. Kad ni koga za igru,zahiti loptu pasu. A meni... ni da duojde prva postava Barcelone, nebi bi gušt slikivati ko ča volin našu dicu" - zaključila je otočka fotografkinja. Mini galeriju s dva susreta možete pogledati iznad članka...

Komentari