BIOGRAD BALLOON JUMP! Skok u bazen s balonima, u petak, 17.08...

Turistička zajednica  Biograd na Moru u suradnji s marketinškom agencijom FortitudoUp stvara najpozitivnije, najšarenije popodne ovog ljeta u Biogradu, za samo dva dana...

"Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas da dođete ovaj petak, 17.08. na Bazen Ilirija gdje već u 17 sati započinju igre i zabavne ludorije s balonima koje će koordinirati stručni tim Ilirijinih animatora. Vrhunac će biti u 18:30 kada će se svi prijavljeni sudionici poredati oko bazena s balonima i svi u isti tren skočiti i pustiti balone u zrak! U samom srcu Dalmacije, u Biogradu skakat ćemo 1. Biograd Balloon jump!" -poručili su nam vrijedni organizatori atraktivna događanja.

Naravno, za sudjelovanje na Balloon jump-u  bit će potrebno prijaviti se na pultu TZ Biograd koji se od 17 sati nalazi na Bazenu Ilirija. Prilikom prijave  svakom će se sudioniku uručiti narukvica s kojom će netom prije 18:30 moći preuzeti balon za originalan skok i jedinstven doživljaj.

"Ovim putem pozivamo djecu i njihove roditelje da nam se pridruže  u čim većem broju jer ulaz je besplatan.  Ne propustite najšarenije i najveselije događanje ovoga ljeta i ne propustite vidjeti nebo iznad Biograda obojano svim bojama!" - dodali su domaćini mini-spektakla.

Mogu skakati isključivo djeca koji su dobri plivači, svi baloni koji će se puštati u zrak su biorazgradivi, a premijerni događaj će biti službeno fotografiran pa se moli roditelje koji ne žele da njihovo dijete bude fotografirano, da ista ne sudjeluju u događanju u petak...  

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano