JEDAN PLANET, JEDAN CILJ: Zelena čistka u Bibinjama, 14.09.

Općina Bibinje organizira još jednu akciju čišćenja, treću po redu ove godine, a ovoga puta priključuje se globalnoj ekološkoj kampanji ˝Zelena čistka˝...

Mole se svi volonteri da ponesu sobom i rukavice, a start hvale vrijedne akcije je u 9 sati, u petak, 14.09.2018. kod novog groblja.

"Pozivamo Vas da nam se pridružite u ovoj volonterskoj, ekološkoj, ali i uvijek zabavnoj akciji! Hrana, piće i oprema osigurani su od strane organizatora. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, ista se odgađa do daljnjega pa će se javnost pravovremeno obavijestiti o novom datumu održavanja" - poručili su i pozvali organizatori ekološkog zahvata.

Zelena čistka organizira se u sklopu Svjetskog dana čišćenja (World CleanUp Day) koji se u cijelom svijetu obilježava 15. rujna. Cilj ove nacionalne akcije je okupiti 5 posto ukupnog stanovništva naše zemlje, očistiti cijelu Hrvatsku od otpada u samo jednom danu i promijeniti sliku Hrvatske, tako i utjecati na podizanje svijesti građana o problemu neodgovornog odnosa prema otpadu u RH.

Dodatne informacije u vezi održavanja Zelene Čistke u Hrvatskoj i svijetu možete pronaći na: www.zmergo.hr, www.zelena-cistka.org i www.worldcleanupday.org.

Općina Bibinje ovim putem zahvaljuje svim sudionicima, naročito komunalnoj tvrtki Bibinjac i njenim radnicima.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano